allFair är att vinna varje pris - men inte till varje pris
 
Hem   Konceptet   Föreningen   Nyheter   Etikseminariet   allFair vinnare   Medlemsskap   Press    Insikt  
Partners

Paradiscupen 2008
IBK Dalens F 91-92 lag vann allFair pokalen och 5 000 kr vid Paradiscupen i Örnsköldsvik. 11 lag var nominerade efter gruppspelet och alla lag var värda att vinna, avgörandet till valet av Dalens F 91-92 var spelarnas ansvarstagande vid en incident vid föreningens förläggning under torsdagen.

Klass Vinnare Motivering
F91/92 IBK dalen

Nominerade
Klass Nominerad
F91-92 IBK Dalen
F93-94 Krokom IBK
F95-96 IBK Boden
F97-98 Gullänget-Kroksta IBS 97
P92 Gullänget-Kroksta IBS
P93 Grp AD Örnsköldsvik IB
P93 Grp BC Kvarnsveden IBC
P94 Röbäck IF
P95 KIAS Mora
P96-97 Holmsund City
P98-99 Tåfte IK
Spelarna och ledarna har visat gott uppträdande på och utanför planen, visat respekt mot medspelare, motståndare, domare och övriga funktionärer. Supportrar och föräldrar har skapat en mycket god och positiv stämning runt arenorna. 11 lag var nominerade men avgörande till vinsten är spelarnas ansvarstagande vid en incident vid föreningens förläggning.

Hemma i Umeå uppmärksammades allFair vinnarna genom den interna föreningens utdelningen av allfair-priset i samband med liga-cupmatchen (herrar) som dessutom IBK Dalen vann mot Balrog med 10-5. Klubbens ordförande Levi Bergström höll tal till laget i första pausen av matchen och Britt-Louise Ericsson delade ut blommor till ledarna. Flickorna och ledarna fick stora ovationer från ca 1131 skådare. Laget fick även ett stipendium av föreningen på 2000 kr från föreningens ungdomsledarstipendium för att de har vunnit denna stora allFair (utmärkelsen) pokalen De fick många lovord för allfair-priset från andra föreningar som besökte matchen.

Läs mer om turneringen på: Paradiscupens hemsida